Skip to content

Maak kennis met ons team

Ons Plekske werkt met een vast team van betrokken en energieke medewerkers. De begeleiding bestaat uit een mix van professionals met aanvulling van lokale vrijwilligers en leergierige stagiaires. Samen vormen zij een enthousiast team en wordt er als een team gewerkt aan de ontwikkeling van de jongeren.

Luuk Broos

Oprichter / coach 

“Vol trots ben ik begonnen met Ons Plekske omdat ik vond dat de zorg anders, beter en uitdagender kan. Zorg moet je vanuit je hart doen! Ik wil de jongeren meer laten groeien en laten zien dat ze meer kunnen dan dat ze zelf denken. Ik wil ze meer zelfvertrouwen geven, dat is iets wat ze allemaal hard nodig hebben. Wat ik enorm belangrijk vind in het coachen van onze doelgroep, is om ze te laten leren dat ze het zelf kunnen. Ik geniet enorm van het succes van onze jongeren, dat geeft me veel energie en blijdschap. Ik sta altijd positief in het leven, zie overal kansen in en maak er elke dag een feestje van. Dit is iets wat ik mijn jongeren en coaches altijd graag meegeef. Ik ben trots op het team en onze jongeren, en wat we met elkaar bereiken!’’  

Tanya Verduijn

Zorgmanager

‘’Ik ben binnen Ons Plekske werkzaam als zorgmanager. Ons Plekske is groeiende en wil graag kwalitatieve zorg blijven bieden en waarborgen. Vanaf het eerste moment dat ik hier binnen kwam voelde ik mij welkom en ik geniet nog elke dag van de positieve sfeer. De diversiteit aan activiteiten en lachende gezichten geven mij energie om een bijdrage te leveren aan de zorg.” 

Maud van Doorn

Bedrijfsleider / coach

‘’Van jongs af aan wist ik al dat ik graag wilde werken met kinderen/jongeren. Wat ik zo mooi vind aan het werken met onze doelgroep is dat ik de jongeren (samen met mijn collega’s) een zo fijn mogelijke dag kan bezorgen, waarbij hun beperking soms even niet centraal staat. Ik vind het belangrijk om te zoeken naar een oorzaak en me er niet zomaar bij neer te leggen als een van de jongeren zich niet fijn voelt, boos of verdrietig is. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk om de tijd te kunnen nemen, geduld te bewaren en te luisteren naar hun verhaal. Ik wil ze graag helpen en ze daarbij het gevoel geven dat ik er echt voor ze ben. Het is mooi om te zien als je dan een vertrouwensband weet te creëren tussen jou en de jongeren. Daarbij vind ik het ook mooi om ze uiteindelijk te zien groeien en vooruit te zien gaan in hun ontwikkeling.’’

Nina Hulshof

Bedrijfsleider / coach 

”Iedere dag fiets ik met veel plezier naar mijn werk om onze jongeren te begeleiden.  Als ze binnenkomen sta ik de jongeren met een grote glimlach op te vangen om ze een fijne, gezellige, leerzame en vooral ontspannen dag te bezorgen.

Als onze jongeren aangeven dat ze willen studeren, kan ik ze hierbij coachen vanuit mijn ervaringen in het voortgezet speciaal onderwijs. Samen met onze jongeren ga ik op zoek naar wat en hoe ze willen leren. Op basis van het niveau en interesses ga ik met ze aan de slag. Plezier speelt hierbij voor mij een belangrijke rol en ook het vergroten van hun zelfvertrouwen. En wat vind ik het iedere keer weer geweldig om die trotse en stralende gezichten te zien bij de diploma-uitreiking.

 

Sinds een aantal jaren woon ik met mijn gezin in het buitengebied van Vinkel tegen de bossen aan. Ons weiland heb ik ter beschikking gesteld voor Ons Plekske. Ik vind het leuk om onze jongeren te zien genieten van alles wat je hier kunt doen en vooral kunt leren zoals hutten bouwen, grasmaaien, buiten spelen, buiten ritten te paard maken en nog veel meer.”

Hanneke van de Wiel

”Ik ben bij Ons Plekske werkzaam als coach. Met mijn rustige uitstraling en positieve instelling begeleid ik met veel plezier onze jongeren. De positieve sfeer die heerst op de boerderij, de enthousiaste jongeren en mijn fijne collega’s, maakt Ons Plekske een fijne werkplek voor iedereen. Het stimuleren van de jongeren om het zelf te doen vind ik erg belangrijk. Zij kunnen zoveel meer dan zij zelf denken. Het opdoen van succeservaringen waardoor een jongere groeit in zijn/haar zelfvertrouwen, vind ik erg belangrijk. Samen deze successen vieren en hen hier complimenten over geven. Maar vooral het mogelijk maken dat de jongeren met plezier en ontspanning een dag kunnen werken, op een plek waar zij volledig zichzelf kunnen zijn.”

Simone Bissels

”Wat ik zo fijn vind aan Ons Plekske is dat iedereen zo zichzelf mag zijn op zijn of haar eigen manier. De jongeren een gezellige maar vooral fijne dag bezorgen, zie ik dan ook als een missie die ik vol enthousiasme aan ga. 

Een aantal jaar geleden ben ik hier begonnen als stagiaire, maar nu werk ik bij Ons Plekske als coach. Ik ben hier blijven hangen omdat er zo´n positieve sfeer hangt, en ik daar graag deel van uit wil maken. Ik vind het leuk om te zien dat iedere jongere zijn eigen krachten heeft en wij hier als coaches in kunnen ondersteunen om deze uit te vergroten en zelfvertrouwen op te bouwen. 

Doordat we hier veel verschillende activiteiten ondernemen en ze ontdekken waar ze goed in zijn, doen de jongeren succeservaringen op en zie je ze stralen. Daar kan ik van genieten. Ontwikkeling is erg belangrijk voor onze jongeren en door een fijne omgeving te creëren kan deze ontwikkeling ook tot stand komen en zie je ze hierin groeien.” 

Ella Moors

”Zingen en dansen op K3, spelletjes middagen maar ook hard werken aan de persoonlijke doelen. Dat is precies de uitdaging die ik leuk vind. Deze uitdaging vind ik van Ons Plekske! Dit kan natuurlijk niet zonder fijne collega’s, de werksfeer, de locatie en uiteraard onze geweldige jongeren. Er elke dag voor zorgen dat ze zich welkom voelen en zorgen voor een vertrouwde basis en een fijne sfeer. Per jongere kijken naar wat ze nodig hebben en hoe ik mezelf daarop kan aanpassen. Ik vind het fantastisch om te werken binnen deze doelgroep omdat al onze jongeren speciaal zijn op hun eigen manier.”

Lotte Broos

‘’Wat mij enorm enthousiasmeert in het werken met onze doelgroep is dat wij ze kunnen laten stralen en kunnen laten zien dat ze veel meer kunnen dan dat ze zelf en anderen denken. Elke dag maken de jongeren kleine stapjes doordat ze succeservaringen op doen. Door uit te gaan van de kansen in plaats van de beperkingen, kunnen de jongeren zich ontzettend goed ontwikkelen. Het zien van deze ontwikkeling is erg mooi en blijft je motiveren om het beste uit de jongeren te blijven halen.  Het opbouwen van een vertrouwensband vind ik erg belangrijk. Ik wil er voor de jongeren zijn, want hoe meer iemand zich thuis voelt hoe beter hij/zij zich kan ontwikkelen.’’  

CONTACT US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur support@artbees.net sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sanne Branderhorst

”Ik werk sinds 2019 als coach bij Ons Plekske en ik vind het ontzettend leuk en uitdagend om te werken met jongeren met een beperking. In de begeleiding van onze jongeren vind ik het belangrijk dat we uitgaan van hun talenten en kwaliteiten in plaats van hun beperkingen. Deze jongeren kunnen vaak veel meer dan we denken. Het beste uit deze jongeren naar voren halen, geeft mij een heel goed gevoel. Het zien van de groei die onze jongeren mee maken vind ik geweldig en dat maakt dit ook heel dankbaar werk”.