Skip to content

ISO 9001:2015

Met trots kunnen wij zeggen dat Ons Plekske in bezit is van het kwaliteitscertificaat ISO 9001. Wij vinden het belangrijk om onze kwaliteit van zorg te blijven waarborgen en continue te verbeteren.

Het bieden van kwalitatieve zorg aan onze jongeren staat bij ons centraal. Met dit kwaliteitssysteem zorgen wij onder andere voor een continu verbeterproces van de kwaliteit binnen onze dagbesteding, helpt het ons te voldoen aan de eisen van gemeenten, wet- en regelgeving en draagt het uiteindelijk allemaal bij aan een nog betere positieve ontwikkeling bij onze jongeren die altijd centraal staan. 

hkz-iso-9001

Interesse in onze zorgboerderij?

Heb je interesse in onze zorgboerderij? Wij nodigen je graag uit om een keer langs te komen.

CONTACT US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur support@artbees.net sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sanne Branderhorst

”Ik werk sinds 2019 als coach bij Ons Plekske en ik vind het ontzettend leuk en uitdagend om te werken met jongeren met een beperking. In de begeleiding van onze jongeren vind ik het belangrijk dat we uitgaan van hun talenten en kwaliteiten in plaats van hun beperkingen. Deze jongeren kunnen vaak veel meer dan we denken. Het beste uit deze jongeren naar voren halen, geeft mij een heel goed gevoel. Het zien van de groei die onze jongeren mee maken vind ik geweldig en dat maakt dit ook heel dankbaar werk”.