Skip to content

Steun onderzoek tegen epilepsie

Samen met Ons Plekske

Epilepsie verstoort levens. Niet alleen van mensen met epilepsie, maar ook van hun naasten. Daarom roepen wij iedereen op om samen met ons geld in te zamelen voor het bestrijden van deze nare aandoening. Help jij ook mee? 100% van de opbrengst gaat naar EpilepsieNL.

Ons Plekske Epilepsie NL

Ons Plekske biedt voldoende laagdrempelige manieren om EpilepsieNL te steunen. Breng een bezoek aan ons winkeltje, ga voor vers gebak uit onze keuken, maak gebruik van ons klussendienst of probeer een van onze biologische groentes.

In het winkeltje vind je allerlei handgemaakte cadeau artikelen. Denk aan mooie knutselwerken, beschilderd servies of schilderijen. Ook maken onze jongeren met alle liefde en plezier een bestelling op maat. Meer zin iets lekkers voor bij de koffie of voor een verjaardag? In de keuken bakken wij diverse verse taarten, gebak en koekjes. Maar dat niet alleen. Onze biologische rabarber en appelmoes zijn écht heerlijk! Of wil je dat ene klusje dat telkens blijft liggen nu eindelijk aanpakken? Onze klussendiensten voor kleine klusjes aan huis of op het werk, schiet graag te hulp.

Samen zorgen we voor een betere kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en hun omgeving!

Gezocht: een creatieve Knutselkoning(in)

Om te helpen bij de inzamelingsactie en vele andere leuke activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een creatieve en enthousiaste knutselkoning(in).
Meer weten? Klik op de onderstaande knop.

CONTACT US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur support@artbees.net sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sanne Branderhorst

”Ik werk sinds 2019 als coach bij Ons Plekske en ik vind het ontzettend leuk en uitdagend om te werken met jongeren met een beperking. In de begeleiding van onze jongeren vind ik het belangrijk dat we uitgaan van hun talenten en kwaliteiten in plaats van hun beperkingen. Deze jongeren kunnen vaak veel meer dan we denken. Het beste uit deze jongeren naar voren halen, geeft mij een heel goed gevoel. Het zien van de groei die onze jongeren mee maken vind ik geweldig en dat maakt dit ook heel dankbaar werk”.