Skip to content

Zondag 26 juni en zondag 3 juli van 11.00 tot 16.00 uur

Open Dagen bij Ons Plekske in Vinkel

Dolenthousiast zijn ze, de jongeren van Ons Plekske. Zó graag willen ze laten zien wat ze iedere dag doen bij de uitdagende dagbesteding in Vinkel. Daarom houden ze op zondag 26 juni en zondag 3 juli een Open Dag, van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom om kennis te komen maken. De jongeren delen deze dagen hun ervaringen en geven een rondleiding.

Open dagen bij Ons Plekske

Wij kunnen niet wachten om je te zien

Het is niet voor het eerst dat Ons Plekske een Open Dag houdt. “Dat klopt”, bevestigt Luuk Broos. Hij is de enthousiaste eigenaar van Ons Plekske, een dagbesteding voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme tussen de acht en dertig jaar. “De Open Dagen voor de coronaperiode waren altijd erg succesvol. Onze jongeren vinden het geweldig om anderen te laten zien waarom ze het hier zo goed naar hun zin hebben. Hier kunnen ze zijn wie ze zijn. Doen waar ze goed in zijn. Wij leren de jongeren vooral om het zelf te doen. We stimuleren ze om talenten verder te ontwikkelen en nieuwe talenten te ontdekken.”

Dat doet Ons Plekske vooral met een team van professionele coaches, een gespecialiseerde zorgmanager en studie- en muziekdocenten. “Samen met de jongeren zoeken we naar toekomstmogelijkheden. Wat willen ze graag leren? En hoe? We kijken naar niveau en interesse en proberen daar doelen bij te stellen. Altijd in kleine stapjes en met persoonlijke begeleiding door onze eigen docenten.” Ons Plekske is een leerwerkplek. De jongeren werken niet alleen op de dagbesteding zelf, maar ook bij stagebedrijven in de regio op het gebied van horeca, tuinieren en  reparaties.

Wij leren de jongeren vooral om het zelf te doen

Tijdens de Open Dag kunt u onder andere de studieruimte, de keuken, creatieve ruimte, de paardenweide en de jungle bekijken. In de timmerwerkplaats ondernemen de jongeren deze dag diverse activiteiten, zoals het repareren van fietsen en scooters. Uiteraard kunt u ook met onze professionals in gesprek om te kijken of Ons Plekske ook een Plekske is voor uw zoon of dochter. U bent van harte welkom!

Aanmelden

Aanmelden voor deze Open Dag is niet verplicht, maar wel gewenst. Dat kan door te mailen naar info@onsplekske.com of door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen:

Interesse in onze zorgboerderij?

Heb je interesse in onze zorgboerderij? Wij nodigen je graag uit om een keer langs te komen.

CONTACT US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur support@artbees.net sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sanne Branderhorst

”Ik werk sinds 2019 als coach bij Ons Plekske en ik vind het ontzettend leuk en uitdagend om te werken met jongeren met een beperking. In de begeleiding van onze jongeren vind ik het belangrijk dat we uitgaan van hun talenten en kwaliteiten in plaats van hun beperkingen. Deze jongeren kunnen vaak veel meer dan we denken. Het beste uit deze jongeren naar voren halen, geeft mij een heel goed gevoel. Het zien van de groei die onze jongeren mee maken vind ik geweldig en dat maakt dit ook heel dankbaar werk”.